EĞİTİM FAKÜLTESİ

Saadet Öğretmen ODTÜ' de

Kamuoyunda Saadet Öğretmen olarak bilinen, çalıştığı köy okulunda okul müdürünün çocuklara cinsel istismarda bulunduğunu ortaya çıkaran ve ABD'de Uluslararası Kadınlar Cesaret Ödülü'nü alan Saadet Özkan ODTÜ Eğitim Fakültesi Yabancı Diller Eğitimi Bölümü'nün konuğu olarak ODTÜ'ye geliyor. Gösterdiği büyük cesaret ve kararlılıkla birçok eğitimciye esin kaynağı olan Saadet Öğretmen deneyimlerini öğretmen adayları ve tüm ODTÜ kamuoyu ile paylaşacak. 1 Haziran Persembe günü bizlerle olacak.
Ögleden sonra saat 14.00'daki büyük etkinlik öncesi saat 11.00'da fakültemiz EFA 01 nolu salonda fakültemiz ögrenci ve hocalarıyla bir sohbet toplantısı yapmak istiyoruz.

11.00-12.30 ODTÜ Eğitim Fakültesi Seminer Salonu - Eğitim Fakültesi Hoca ve Öğrencileriyle küçük bir buluşma - "Öğretmenlik Serüveni ve Deneyim Paylaşımı"

14.00-16.30 ODTÜ KKM B Salonu - "İstismar Felakettir - Çocuk İstismarına Sessiz Kalma!" başlıklı etkinlik
16.30-17.00 Fotoğraf cekimi

17.00-18.30 ODTÜ Çatı Kafe -Çay & Kahve Sohbet