Yarışmanın amacı

ODTÜ Eğitim Fakültesi 40. Kuruluş Yılı logo ve sloganının, 2022 yılı boyunca düzenlenecek 40. Kuruluş Yılı Etkinlikleri kapsamında dijital ve basılı mecralarda kullanılabilecek, akılda kalıcı ve özgün bir logo ve slogan tasarlanmasıdır.

Yarışmaya, ODTÜ Eğitim Fakültesi lisans, lisansüstü, doktora öğrencilerimiz ve mezunlarımız davetlidir.

Yarışma Takvimi

Son Başvuru Tarihi: 20 Şubat 2022 14 Mart 2022

Başvuru süresi tamamlanmıştır.

Başvuru koşulları

• Yarışma başvurusu fakülte web sayfamızdan online olarak yapılacaktır.

• Yarışmaya katılım ücretsizdir.

• Logo ve slogana ayrı ayrı başvuru yapılabilir.

• Başvuru yapacak olan katılımcıların iletişim bilgilerini eklemeleri gerekmektedir.

• Her katılımcı yarışmaya en fazla 1 logo ve 1 slogan ile katılabilir.

• Eserlerin dili Türkçe olacaktır.

• Logo tasarımları 300 dpi çözünürlükte, RGB ve CMYK renk formatlarında, PDF olarak olacaktır.

• Katılımcı isim ve iletişim bilgilerini word dosyasına yazarak, logo ve slogan tasarımları ile birlikte ziplenmiş olarak dijital ortamda gönderecektir.

• Logo tasarımları 300 dpi çözünürlükte, RGB ve CMYK renk formatlarında, PDF olarak ziplenmiş şekilde dijital ortamda gönderilecektir.

• Adaylar, yarışmaya gönderdikleri tasarımların kendilerine ait ve özgün olduğunu kabul, beyan ve taahhüt eder.

• Gönderilen çalışmalar, Türk Patent Enstitüsü tarafından daha önce korunmaya alınmamış ve tescil başvurusu yapılmamış olmalıdır. Yarışma sürecinde ve sonucunda 5846 sayılı Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu kapsamında oluşacak her türlü ihlalin ve hukuki yaptırımının sorumluluğu yarışmacıya ait olup, doğabilecek sorunlardan ODTÜ Eğitim Fakültesi sorumlu tutulamaz.

• ODTÜ Görsel Kimlik Kılavuzu’nda yer alan kurallar göz önünde bulundurmalıdır.

Telif Hakkı

Katılımcı, dereceye giren logo ve sloganının ODTÜ Eğitim Fakültesi tarafından 2022 yılı etkinliklerinde kullanılmak üzere tam kullanım hakkı verdiğini peşinen kabul ettiğini ve buna bağlı olarak gerek Fikir ve Sanat Eserleri Kanunu, gerekse diğer ilgili mevzuat gereğince yarışmaya gönderdiği eserinin çoğaltma, işlenme, yayma, temsil, umuma iletim, faydalanma vb. umuma arz ile ilgili bilumum haklar için, ODTÜ Eğitim Fakültesi'ne tam lisans verdiğini kabul eder.

Başvuru Yap

Son Güncelleme: